BlogZorgen voor je darmen is zorgen voor je huid!

Wist je dit! Dysbiose is een technische term voor onevenwicht in de darmbacteriën. Er zijn veel factoren die hiertoe kunnen bijdragen, zoals antibiotica en sommige geneesmiddelen, stress, alcohol en voeding. Dysbiose kan tot uiting komen door spijverteringsproblemen, futloosheid, concentratieproblemen en de slechte huidkwaliteit. 

Lees meer

Hoe je jouw voorgeschreven huidverzorgingsroutine optimaal benut

Elke huid is uniek. Genetica, keuzes in levenstijl, de elementen waaraan de huid wordt blootgesteld, hebben allemaal een invloed op de algemene gezondheid en welzijn van de huid. Het is dus zinvol dat iedereen een persoonlijk huidverzorgingsroutine heeft omdat je zo jouw huid kunt geven wat ze nodig heeft om er gezond en mooi uit te zien. het zal je ook helpen om specifieke huidproblemen aan te pakken. 

Lees meer

Je huid zo mooi als herboren!

Maak je huid opnieuw mooi door ze aan te vullen met Vitamine A. Lees meer over deze toonaangevende oplossing voor huidverzorging en wees ZO MOOI ALS HERBOREN! 

Lees meer

Het beging allemaal met Vitamine A

Vitamine A, ook wel bekend als Retinol, is de belangrijkste vitamine van de huid. Zoals bekend werkt het als natuurlijke zonnebeschermer omdat het UV-energie absorbeert. Vitamine A wordt echter ook beschadigd door het licht. Als we onze huid dagelijks blootstellen aan zonlicht en kunstlicht, beschadigen we die effectief op cellulair niveau. 

 

Lees meer
Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné