Bella Vista, skincare

Bellavista skincare is een schoonheidsinstituut voor mensen die kritisch zijn, de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf en op zoek zijn naar het juiste advies en een doelgerichte verzorging.

Bij ons kan je uiteraard ook terecht voor tal van andere verzorgingen. In onze shop kan je vrij in en uit tijdens de openingsuren, voor verzorgingen kom je best op afspraak. Oprichter Viviane selecteerde vanuit haar wetenschappelijke vorming 2 pioniers samen op vlak van doeltreffendheid bij huidproblemen.

Hoe het allemaal begon

Zaakvoerster, Viviane Verschaeve, startte de skincare afdeling in mei 2014 nadat ze reeds werkte met de produktenlijn Environ en Jane Iredale in het wellness resort Bellavista Kortemark . De vraag naar nog betere resultaatgerichte cabineverzorgingen was de ultieme start voor de skincare afdeling, Bellavista Skincare in Hooglede .

Ondertussen stelde Viviane twee medewerksters aan die instaan voor verzorgingen in de kabine en de uitbating van de shop.

In januari 2018 behaalden we met ons instituut het skincoach label 2018 Helene V en daar zijn wij uiteraard ongelooflijk trots op!

Waarin onderscheiden wij ons van anderen..?

Environ staat voor doeltreffende verzorgingen van het gelaat waar hoge effectieve dosissen Vitamines, antioxidanten en zuren worden aangewend. Jane Iredale is als minerale make-up lijn hierop de perfecte aanvulling.

Niet alleen Environ en Jane Iredale, maar héél zeker ook het Advanced Nutrition Program , dé voedingssuplementen die de eerste stap zetten in je huidverzorgingsroutine! Wij zijn dan ook trots om als huidadviseur voor jullie met deze merken te mogen werken.
Het is zo leuk om te geven!
Met een bon is de ontvanger nog vrij wat ze/hij doet met de bon.
Bestel uw cadeaubon.

Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné