Skincare instituut

Bellavista – Skincare instituut

Zaakvoerdster, Viviane Verschaeve, startte de skincare afdeling in mei 2014 nadat ze reeds werkte met de produktenlijn Environ en Jane Iredale in het wellness resort Bellavista Kortemark. De vraag naar nog betere resultaatgerichte cabineverzorgingen was de ultieme start voor de skincare afdeling, Bellavista Skincare in Hooglede.

Ondertussen stelde Viviane twee medewerksters aan die instaan voor verzorgingen in de kabine en de uitbating van de shop.

In januari 2018 behaalden we met ons instituut het skincoach label 2018 Helene V en daar zijn wij uiteraard ongelooflijk trots op!Ons team

Ons team

Viviane Verschaeve

Zaakvoerder en oprichter van Bellavista skincare – daarnaast runt Viviane samen met haar partner, Marnik Bellavista Wellness resort te Kortemark en de kinepraktijk Bellavista Kine, uitgebaat in hetzelfde pand als de skincare afdeling.

 

An Verhelle 

Vaste medewerkster genoot de volledige Environ en Jane Iredale opleding.

Naast haar opleiding schoonheidszorgen volgde An de opleiding
" Beauty Professional Oncologie". In de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat er op een gepaste, comfortabele manier kan omgaan met de klant die getroffen is of geweest is door kanker. Een professioneel gesprek voeren en vooral de juiste aangepaste zorgen aanbieden. 
Tevens is zij de marketingverantwoordelijke van de Bellavsita groep. 

Drieke Vanthuyne


Vaste medewerkster met ruime ervaring binnen het Environ en Jane Iredale concept. Drieke bezit ook het erkennigslabel van Skin Coach, verbonden met het Hélène V verhaal.Openingsuren

Openingsuren

Maandag: op reservatie
Dinsdag: op reservatie
Woensdag: 10u – 18u30
Donderdag: 10u – 18u30
Vrijdag: 10u – 18u30
Zaterdag: op reservatie 

 Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné